+32(0)478/961 900 merolamichael58@yahoo.com

Op 1 september 2019 heropenden wij – Michaël Merola en mijn vrouw Joane May-ag – de deuren van de Schakel als nieuwe uitbaters.

Wij woonden al tien jaar in Overpelt-Fabriek en horecawerk was ons niet onbekend.

Toen wij te horen kregen dat het ontmoetingscentrum vrij kwam, stelden wij ons meteen kandidaat. Het voordeel was dat wij in de buurt woonden en het reilen en zeilen van de Schakel kenden.

Toch bleef het een uitdaging om als volledig zelfstandige te starten.

De Schakel moet het vooral hebben van zijn feest- en vergaderzalen. Maar door het vertrek van de voetbal van Overpelt-Fabriek kreeg het verenigingsleven een serieuze knauw.

Daarom maakten wij het onze persoonlijke missie om het café nieuw leven in te blazen en weer verenigingen aan te trekken.

 

“Ik werkte tien jaar als kok en evenveel jaren als garçon. Momenteel werken wij samen met diverse cateraars. Wie de zaal afhuurt voor een feest is vrij van traiteur, maar kan ook via mij bestellen.” – Michaël Merola

“Wil je je feest of evenement een extra touch geven? Dan help ik je graag om de zaal mooi en sfeervol in te richten met passende bloemstukken, ballonnencreaties en tafelversiering.” Joane May-Ag

 

Meer info over onze faciliteiten en over reservaties?

Contacteer ons op 011/64 37 40 of via info@deschakelpelt.be